ΛΑΡΙΣΑ
BarEngage στον κάμπο…
Η ημέρα που το ΜεΖεν Λάρισα έγινε cocktail bar! Με μεγάλη χαρά, συμμετείχαμε στο “BarEngage” μία δράση που έφερε τους 10 καλύτερους bartenders του Παρισιού στη Λάρισα, για να γνωρίσουν και να δημιουργήσουν με τα τοπικά προιόντα, ξεκινώντας με τσίπουρο και φτάνοντας στα αρωματικά φυτά του Πηλίου και της Θεσσαλίας. Μετά από την ξενάγηση που τους κάναμε σε αποστακτήρια, τυροκομεία, αλλαντοποιεία και μικρούς παραγωγούς παραδοσιακών προιόντων, οι bartenders μοιράστηκαν στα bar της Λάρισας , όπου παρουσίασαν τα Signature Cocktail τους, αλλά και συνταγές που εμπνεύστηκαν επι τόπου, με τα καλούδια της περιοχής. Το όλο project κινηματογραφήθηκε απο τον Σωτήρη Δανέζη και σύντομα το οδοιπορικό θα βρίσκεται στον αέρα. Στο Μεζέν Λάρισας, υποδεχτήκαμε τον Sullivan Doh, απο το bar Le Syndicat που διευθύνει στο Παρίσι. Μαζί του ήταν ο δικός μας Χρήστος Κωνσταντινίδης από το Barsho, σε μια ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη cocktails, τσίπουρο, αλλα και δημιουργικά μεζεδάκια.