Μοντέλο ανάπτυξης

Το μοντέλο ανάπτυξης του εμπορικού σήματος Μεζεν βασίζεται σε ένα συνδυασμό δραστηριοτήτων : franchise , consulting , εκπαίδευση, μεταποίηση , συσκευασία , διανομή ,πρωτογενή παραγωγή προϊόντων ντελικατέσεν.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του προϊόντος , τα franchise καταστήματα θα καλύψουν την παρουσία του σήματος σε στρατηγικά σημεία της χώρας και του εξωτερικού. Σκοπός τους η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομικής κουλτούρας του Βόλου και η καλλιέργεια σχέσεων δημιουργικότητας , αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Παράλληλα με την υποστήριξη γαστρονομικών event στα σημεία Μεζεν, θα ξεκινήσει η παρουσία του Μεζεν στο εξωτερικό με την συμμετοχή των σεφ του σε γαστρονομικά δρώμενα ώστε να επιλεγούν τα σημεία ανάπτυξης της επόμενης πενταετίας όπως και να δημιουργηθεί ένα δίκτυο διανομής, παραγόμενων και επιλεγμένων Ελληνικών προϊόντων .

Τα σημεία Μεζεν…

1. Όχι αδίκως από την έναρξη λειτουργίας του το Μεζεν έχει χαρακτηριστεί ως ο ναός των αποσταγμάτων , τόσο λόγω της ποικιλίας και της ποιότητας των αποσταγμάτων του , όσο λόγω της ατμόσφαιρας και της ενέργειας που αποπνέει ο χώρος.

Έτσι λοιπόν όλα τα σημεία Με ζεν ακολουθούν τις βασικές διακοσμητικές αρχές του Βόλου με προσθήκες αναλόγως του μεγέθους των ακινήτων.

2. Οι μίνιμουμ απαιτήσεις για την επιλογή ενός χώρου ,ως σημείου Μεζεν είναι οι ακόλουθες:

Επιφάνεια > 80 τ.μ. . Ύψος τουλάχιστον 5,50 μ. Ενιαίος χώρος κουζίνας – σάλας . Έξτρα χώρος αποθήκης – γραφείου. Προτιμούνται μονοκατοικίες με αυλή για των περιορισμό των δημοτικών τελών και την εξασφάλιση 12μηνης λειτουργίας. Στην περίπτωση αστικών κέντρων προτιμούνται σημεία με κίνηση όλη την ημέρα ώστε να εξασφαλίζονται οι μίνιμουμ αλλαγές των τραπεζιών που απαιτούνται για την επίτευξη της επιθυμητής κερδοφορίας.

3. Για καταστήματα εξωτερικού ή ειδικών τουριστικών προορισμών απαιτείται επιπλέον όμορος χώρος ντελικατέσεν επιφάνειας >50 τ.μ. .

Franchisees

Οι άνθρωποι των Μεζεν χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και αγάπη για την γαστρονομία και τα αποστάγματα. Αναζητούν διαρκώς το καινούριο και την επιμόρφωση . Διακρίνονται από το ομαδικό πνεύμα και την διάθεση για προσφορά. Συμμετέχουν στην λειτουργική διαδικασία του Μεζεν και φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία τους. Γι αυτό τον λόγω η πρότερη ενασχόληση στον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας θεωρείται προσόν. Το επιχειρείν σ’ έναν κλάδο που τα ποσοστά αποτυχίας αγγίζουν το 80% χρειάζεται υπομονή , επιμονή , ψυχικά και οικονομικά αποθέματα.

Αν λοιπόν νομίζεις ότι έχεις ότι χρειάζεται για να ενταχθείς στο δίκτυο μας , επικοινώνησε μαζί μας για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα , αγάπη και τσίπουρο!

WELCOME TO TSIPOUROLAND
#TSIPOURADICAL

Φόρμα ενδιαφέροντος

Welcome to tsipouroland

Το Μεζέν έχει πάρει το όνομά του από το λογοπαίγνιο της κατάστασης διαλογισμού κατά την κατανάλωση αποσταγμάτων και των συνοδευτικών μεζέδων αυτών. Η πολύωρη λειτουργία του επιτρέπει στους εραστές των ελληνικών αποσταγμάτων με κορυφαίο το τσίπουρο να διαλογίζονται μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MEZEN – VOLOS

Αλλονήσου 8, Βόλος
24210 20844
[email protected]

MEZEN – SALONICA

Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
2310 232 749
[email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ