ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 In 2017

Το πνεύμα του οίνου της Ελλάδας

Μια στάση στον Μεσενικόλα για Τσίπουρο από μαύρο Μεσενικόλα και μοσχάτο με την μέθοδο του πάτα τράβα και Παλαιωμένο σε καινούριο δρύινο βαρέλι για 18 μήνες από τους απόγονους του Μεςιέ Νικολά του διαμορφωτή του χαρακτήρα του αμπελώνα της περιοχής μας σκλάβωσε.Στο πεσκέσι ανταποδώσαμε με μεσημεριανό τσίπουρο στην φιλόξενη σάλα του αγαπημένου Καρδιτσιώτη chef Απόστολου Στεργιόπουλου. Πειραματιστήκαμε με υλικά τις περιοχής και λίγα καλούδια από τον Παγασητικό και πήραμε αγάπη από την πόλη της καρδιάς της Ελλάδας για να πάμε στην πρωτεύουσα.

Welcome to tsipouroland

Το Μεζέν έχει πάρει το όνομά του από το λογοπαίγνιο της κατάστασης διαλογισμού κατά την κατανάλωση αποσταγμάτων και των συνοδευτικών μεζέδων αυτών. Η πολύωρη λειτουργία του επιτρέπει στους εραστές των ελληνικών αποσταγμάτων με κορυφαίο το τσίπουρο να διαλογίζονται μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MEZEN – VOLOS

Αλλονήσου 8, Βόλος
24210 20844
[email protected]

MEZEN – SALONICA

Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
2310 232 749
[email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ