ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Το πνεύμα του οίνου της Ελλάδας
Μια στάση στον Μεσενικόλα για Τσίπουρο από μαύρο Μεσενικόλα και μοσχάτο με την μέθοδο του πάτα τράβα και Παλαιωμένο σε καινούριο δρύινο βαρέλι για 18 μήνες από τους απόγονους του Μεςιέ Νικολά του διαμορφωτή του χαρακτήρα του αμπελώνα της περιοχής μας σκλάβωσε.Στο πεσκέσι ανταποδώσαμε με μεσημεριανό τσίπουρο στην φιλόξενη σάλα του αγαπημένου Καρδιτσιώτη chef Απόστολου Στεργιόπουλου. Πειραματιστήκαμε με υλικά τις περιοχής και λίγα καλούδια από τον Παγασητικό και πήραμε αγάπη από την πόλη της καρδιάς της Ελλάδας για να πάμε στην πρωτεύουσα.