Για δύο μέρες το «The Trap» γίνεται «ΜεΖεν»
Βολιώτικο τσιπουράδικο για… προχωρημένους ντύνεται το μπαρ «Τhe Trap» την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15/3. Το γευστικά ανήσυχο «ΜεZεν», η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του Θεσσαλικού κάμπου, κατεβάζει ολόκληρη ομάδα στην Αθήνα για αυτή τη διήμερη pop-up εμφάνιση. Οι δημιουργοί του Γρηγόρης Χέλμης και Ανδρέας Διακοδημήτρης έρχονται μαζί με τον corporate chef του «ΜεΖεν» του Βόλου Μιχάλη Πουλαράκη, τον chef de cuisine του μαγαζιού της Λάρισας, Νίκο Κλείτσο, και τρία παιδιά του σέρβις. Φέρνουν μαζί τους παστράμι τόνου, παστουρμά γαλέου, ημίπαστο σκουμπρί με ανθό αλατιού Μεσολογγίου και λάιμ, χειροποίητη πολίτικη τσιροσαλάτα, αβγά με δικό τους καβουρμά, σύγκλινο γίδας κι άλλους απίθανους μεζέδες τα κυβικά των οποίων θα ανεβαίνουν –έτσι πρέπει– όσο πληθαίνουν τα καραφάκια. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε το φετινό τους τσίπουρο και την καινούργια καπνιστή φέτα για την οποία συνεργάζονται, όπως συμβαίνει και με το ιδιαίτερο μαυροσκορδάτο (τυρί τύπου κασέρι με δικό τους μαύρο σκόρδο ), με το τυροκομείο Καρακάνα. Όσο για το μπαρ, θα σιγοντάρει με κοκτέιλ με βάση μονοποικιλιακά/παλαιωμένα τσίπουρα και ελληνικά λικέρ. Τιμήστε τα δεόντως….