ΚΑΤΗΧΩΡΙ

 In 2016

Το φετινό μας ταξίδι ξεκίνησε από το Κατηχώρι Πηλίου, στο κτήμα Downvillage, όπου και ήταν το ραντεβού για να γιορτάσουμε τα 2 χρόνια ΜεΖεν. Το γιορτάσαμε, όπως του έπρεπε, με φίλους, τσίπουρο και μεζέδες…. στήσαμε φωτιές, στήσαμε καζάνια, φτιάξαμε τα αλλαντικά της χρονιάς, βρεθήκαμε, γελάσαμε και γεμίσαμε..
Σε όλο αυτό το κόλπο βάλανε πλάτη φίλοι, οι οποίοι μας έκαναν να τους αγαπάμε ακόμα περισσότερο. Πρώτος και καλύτερος ο συνήθης ύποπτος Μιχάλης Χάσικος που έτρεξε μαζί μας μια εβδομάδα, ο μέντορας μας στα αλλαντικά Χάρης Νικολούζος που ήρθε με δωράκια παστά και καπνιστά, ο out of the box Νίκος Σταυρακάκης, και ο guest star Μιχάλης Ντουνέτας, ο οποίος σήκωσε μανίκια και μας έφτιαξε ομορφιές.

Κοντά τους οι αφανείς ήρωες της υπόθεσης, ο οικοδεσπότης Πάνος με τον Γιώργο και τον Ηλία που έκαναν όλη την απο πίσω δουλειά και η Γλυκερία που έδωσε το απαραίτητο γυναικείο και διακοσμητικό touch. Υποδεχτήκαμε φίλους από στεριάς και θάλασσας για να μας τιμήσουν: το Δημήτρη Ρουσουνέλο, τη Νίκη Μηταρέα, την Κική Τριανταφύλλη, την Άντζελα Σταματιάδου, την Ελένη Ψυχούλη με τον Βασίλη Καλλίδη που μας έκαναν μια pop έκπληξη και φίλους από το Βόλο που ανέβηκαν ως γνήσιοι τσιπουροπότες, για να τα πούμε και να τα πιούμε! Αγάπη και τσίπουρο! 2 χρόνια Με Ζεν…

Welcome to tsipouroland

Το Μεζέν έχει πάρει το όνομά του από το λογοπαίγνιο της κατάστασης διαλογισμού κατά την κατανάλωση αποσταγμάτων και των συνοδευτικών μεζέδων αυτών. Η πολύωρη λειτουργία του επιτρέπει στους εραστές των ελληνικών αποσταγμάτων με κορυφαίο το τσίπουρο να διαλογίζονται μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MEZEN – VOLOS

Αλλονήσου 8, Βόλος
24210 20844
[email protected]

MEZEN – SALONICA

Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
2310 232 749
[email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ