ΤΟΣΚΑΝΗ

 In 2016

Τοσκάνη ο παράδεισος του αγροτουρισμού και της Ιταλικής κουζίνας!

Δεχόμενοι την πρόσκληση του Federico Biondi, διευθυντή της Cantinadei, του υπέροχου και μοναδικού αυτού οινοποιείου του Montepulciano, περιπλανηθήκαμε για μία εβδομάδα στην κεντρική Τοσκάνη πίνοντας γκράπες, δοκιμάζοντας αλλαντικά, τυριά και αυθεντική τοπική κουζίνα. Τελευταία στάση, στη σχολή Γαστρονομίας της Φλωρεντίας, Lorenzo de Medici, που στεγάζεται στην κεντρική αγορά της πόλης και εκφράζει απόλυτα τον τρόπο που οι Ιταλοί βλέπουν την γαστρονομική τους παράδοση.

You are what you eataly λοιπόν, κι ας το είπε ο Ιπποκράτης πριν από τον Ιταλικό οργανισμό τουρισμού!

Welcome to tsipouroland

Το Μεζέν έχει πάρει το όνομά του από το λογοπαίγνιο της κατάστασης διαλογισμού κατά την κατανάλωση αποσταγμάτων και των συνοδευτικών μεζέδων αυτών. Η πολύωρη λειτουργία του επιτρέπει στους εραστές των ελληνικών αποσταγμάτων με κορυφαίο το τσίπουρο να διαλογίζονται μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MEZEN – VOLOS

Αλλονήσου 8, Βόλος
24210 20844
[email protected]

MEZEN – SALONICA

Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
2310 232 749
[email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ