ΤΟΣΚΑΝΗ
Τοσκάνη ο παράδεισος του αγροτουρισμού και της Ιταλικής κουζίνας!
Δεχόμενοι την πρόσκληση του Federico Biondi, διευθυντή της Cantinadei, του υπέροχου και μοναδικού αυτού οινοποιείου του Montepulciano, περιπλανηθήκαμε για μία εβδομάδα στην κεντρική Τοσκάνη πίνοντας γκράπες, δοκιμάζοντας αλλαντικά, τυριά και αυθεντική τοπική κουζίνα. Τελευταία στάση, στη σχολή Γαστρονομίας της Φλωρεντίας, Lorenzo de Medici, που στεγάζεται στην κεντρική αγορά της πόλης και εκφράζει απόλυτα τον τρόπο που οι Ιταλοί βλέπουν την γαστρονομική τους παράδοση.
You are what you eataly λοιπόν, κι ας το είπε ο Ιπποκράτης πριν από τον Ιταλικό οργανισμό τουρισμού!