ΤΗΝΟΣ
FOOD PATHS 2018
Οι Ανδρέας Διακοδημήτρης & Γρηγόρης Χέλμης αφηγούνται ιστορίες για πιτσούνια και τσίπουρα γύρω από ένα καζάνι.
#tasteodyssey | #mezen
Το Μεζέν έχει πάρει το όνομά του από το λογοπαίγνιο της κατάστασης διαλογισμού κατά την κατανάλωση αποσταγμάτων και των συνοδευτικών μεζέδων αυτών. Η πολύωρη λειτουργία του επιτρέπει στους εραστές των ελληνικών αποσταγμάτων με κορυφαίο το τσίπουρο να διαλογίζονται μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.
Αλλονήσου 8, Βόλος
24210 20844
[email protected]
Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
2310 232 749
[email protected]