ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ ΒΟΛΟΣ

 In 2019

ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ

Καλοκαίριασε κι αφού αφήσαμε το τσούρμο στο νησί των πειρατών και το νησί των μπουρολοτιέρηδων ανηφορίσαμε για Βόλο και πάλι πίσω στο βουνό , στην Πορταριά αυτή την φορά όπου η αγαπημένη Ελένη Καραϊσκου με τον Φίλιππο και τον Στέφανο διοργάνωναν στην πανέμορφη φάρμα τους το 1ο φεστιβάλ Πηλιορίτικης γαστρονομίας.  Με οικοδεσπότη τον Πηλιωρείτη μαστερσεφ , γνωστό σε μας ως το κατσούλι, Τιμολέωντα Διαμαντή παρουσιάσαμε την σύγχρονη εκδοχή του μεζέ και την εξέλιξη των Ελληνικών αποσταγμάτων πριν πάρουμε τον δρόμο για Θεσσαλονίκη να βρούμε την Μαρίνα και τον Σίμο να γιορτάσουμε τα πρώτα βήματα από το αδερφάκι μας στο στενό της Ρογκότη. Έχει φτάσει Νοέμβρης η εποχή των μανιταριών και των κυνηγών .Καιρός για ιστορίες γύρω από ένα καζάνι …

 

Welcome to tsipouroland

Το Μεζέν έχει πάρει το όνομά του από το λογοπαίγνιο της κατάστασης διαλογισμού κατά την κατανάλωση αποσταγμάτων και των συνοδευτικών μεζέδων αυτών. Η πολύωρη λειτουργία του επιτρέπει στους εραστές των ελληνικών αποσταγμάτων με κορυφαίο το τσίπουρο να διαλογίζονται μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MEZEN – VOLOS

Αλλονήσου 8, Βόλος
24210 20844
[email protected]

MEZEN – SALONICA

Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
2310 232 749
[email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ