ΜΥΚΟΝΟΣ

 In 2016

Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον δαιμόνιο γαστρορεπόρτερ Δημήτρη Ρουσουνέλο, είναι σίγουρο ότι η Ελληνική γαστρονομία της ουσίας, θα πηγαίνει μόνο μπροστά. Έτσι ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του για την εκδήλωση με μεγάλη χαρά, όπου βρεθήκαμε άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, που αγαπάμε τον μεζέ και το ελληνικό απόσταγμα και ανταλλάξαμε προιόντα, ιδέες, συνταγές , γαστροσοφίες και (οινο)πνεύματα, στον υπέροχο κήπο του θερινού σινεμά Μαντώ, στη χώρα της Μυκόνου.

Μέσα σε μια παρείστικη – οπως της πρέπει άλλωστε – οργάνωση, μαζευτήκαμε 200 μερακλήδες, τα ‘παμε, τα ‘πιαμε και περάσαμε όμορφα. Ευχαριστούμε την Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου, τον Δημήτρη που μας άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του καί όλους τους μπροστά και πίσω που βοήθησαν για αυτή την υπέροχη γιορτή γεύσης. Γυρίσαμε με εμπειρίες, καλούδια, χαμόγελα και την σιγουριά οτι δεν είμαστε μόνο εμείς οι τρελοί σ’ αυτό τον τόπο….

Υ.Γ. Η φιλοξενία του οικοδεσπότη αλλα και των Μυκονιατών μας σκλάβωσε!!!!

Welcome to tsipouroland

Το Μεζέν έχει πάρει το όνομά του από το λογοπαίγνιο της κατάστασης διαλογισμού κατά την κατανάλωση αποσταγμάτων και των συνοδευτικών μεζέδων αυτών. Η πολύωρη λειτουργία του επιτρέπει στους εραστές των ελληνικών αποσταγμάτων με κορυφαίο το τσίπουρο να διαλογίζονται μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MEZEN – VOLOS

Αλλονήσου 8, Βόλος
24210 20844
[email protected]

MEZEN – SALONICA

Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
2310 232 749
[email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ