ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΜεΖεν

Η συνεργασία μας σε συμβουλευτικό , οργανωτικό και διαχειριστικό επίπεδο με επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας ξεκίνησε το 2013 και διευρίνεται το 2016 με την συμμετοχή μας σε R&D για λογαριασμό παραγωγών και τοπικών βιομηχανιών τροφίμων.

Στόχος μας η αναβάθμιση των υπηρεσιών εστίασης της χώρας , η ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού εμπειρίας και η παραγωγή και τυποποίηση καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων.

Αν λοιπόν νομίζετε ότι οι στόχοι μας ταιριάζουν διαλογιστείτε μαζί μας στο info@mezen.gr

MEZEN PROJECTS

section_2_line
sumvouleutiki_section1_title_element_left
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
sumvouleutiki_section1_title_element_right
Ανδρεας Διακοδημητρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το ξημέρωμα της 11ης Δεκεμβρίου 1973 με καταγωγή την Οδησσό, την Σμύρνη, την Κώ και το Πολύδροσο της Ηπείρου.

Σπούδασε διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και διατέλεσε για 17 έτη γενικός διευθυντής σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Τον Νοέμβρη του 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του συνήθεια. 

dsc_0279
r-n-d
Γρηγορης Χελμης

Ο Γρηγόρης Χέλμης γεννήθηκε τον Μάϊο του 1973 στην Αθήνα και η πρώτη του λέξη ήταν «γαριδομακαρονάδα». Αυτό του δημιούργησε παιδικό τραύμα και οι γονείς του τον έστειλαν σε Σχολή μαγειρικής προς αποκατάσταση. Από τότε συχνάζει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σε κουζίνες με την άσπρη μπλούζα με τα μακριά μανίκια.

Το 1989 πρωτομπήκε στην κουζίνα του Intercontinental στην Αθήνα, και το 1995 ξεκίνησε να δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο πλέον σαν επαγγελματίας. Μετά απο το πρώτο ξενοδοχείο που ανέλαβε το 2002 (Avaris – Καρπενήσι), πήγε στον Βόλο το 2006 να αναλάβει την κουζίνα του Domotel Xenia Volou. Εκεί η κατάσταση του χειροτέρεψε και άρχισε να βγάζει αφρούς (αφρό λεμονιού, αφρό πατάτας, αφρό ντομάτας κλπ).

Το 2011 μετακόμισε ως executive chef του ομίλου Domotel στην Θεσσαλονίκη, και παράλληλα από το 2013 συνδημιουργεί και συμμετέχει στην Orexis team, μια γαστρονομική ομάδα έρευνας και πειραματισμού πάνω στην Ελληνική γαστροκουλτούρα.

Το Νοέμβριο του 2013 επιλέγει να ξεσκονίσει την κουλτούρα του τσίπουρου και να την εμπλουτίσει με μπόλικες μαγειρικές ομορφιές…