CONSULTANCY

dsc_0196
ΜεΖεν

Η συνεργασία μας σε συμβουλευτικό , οργανωτικό και διαχειριστικό επίπεδο με επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας ξεκίνησε το 2013 και διευρίνεται το 2016 με την συμμετοχή μας σε R&D για λογαριασμό παραγωγών και τοπικών βιομηχανιών τροφίμων.

Στόχος μας η αναβάθμιση των υπηρεσιών εστίασης της χώρας , η ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού εμπειρίας και η παραγωγή και τυποποίηση καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων.

Αν λοιπόν νομίζετε ότι οι στόχοι μας ταιριάζουν διαλογιστείτε μαζί μας στο info@mezen.gr

img_6759
sumvouleutiki_section1_title_element_left
BIOGRAPHY
sumvouleutiki_section1_title_element_right
Ανδρεας Διακοδημητρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το ξημέρωμα της 11ης Δεκεμβρίου 1973 με καταγωγή την Οδησσό, την Σμύρνη, την Κώ και το Πολύδροσο της Ηπείρου.

Σπούδασε διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και διατέλεσε για 17 έτη γενικός διευθυντής σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Τον Νοέμβρη του 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του συνήθεια. 

sumvouleutiki_section1_image1
sumvouleutiki_section1_image2
Γρηγορης Χελμης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το ξημέρωμα της 11ης Δεκεμβρίου 1973 με καταγωγή την Οδησσό, την Σμύρνη, την Κώ και το Πολύδροσο της Ηπείρου. Σπούδασε διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και διατέλεσε για 17 έτη γενικός διευθυντής σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Τον Νοέμβρη του 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του συνήθεια.